Karriär

Önnheim & Olsson Revisionsbyrå söker ständigt efter ny talang. Vi har alltid behov av ny kunskap, och vi är ett företag som ständigt utvecklas. Kom och jobba med oss - vi låter dig växa!

Att jobba hos Önnheim & Olsson Revisionsbyrå

Vi skiljer oss från många andra revisionsbyråer genom att arbeta i första hand med ägarledda bolag som är små och medelstora. Genom att du snabbt får jobba med kunder som äger sitt bolag och verkligen kan fatta beslut, kommer du att utvecklas mycket snabbt. Du kommer att få inblickar och insikter inom hela vårt tjänsteutbud. Välkommen att växa och utvecklas! Vem vet var resan slutar?

Vi skiljer oss från många andra revisionsbyråer genom att arbeta i första hand med ägarledda bolag som är små och medelstora.

Karriär

Arbeta hos oss

ARBETA HOS OSS

Tillsammans gör vi en personlig plan som vi följer upp en gång per år. Du får välja mellan en mängd vidareutbildningar och kurser inom vårt område. Du erhåller givetvis högsta tillåtna friskvårdsbidrag och vår pensionslösning är mycket fördelaktig.

Student

STUDENT

Det är svårt att tänka sig ett bättre ställe att starta sin karriär på. Vi har samarbete med flera yrkeshögskolor i Göteborg och erbjuder regelbundet praktikplatser. Välkommen att diskutera hur vi kan jobba ihop!

Vill du jobba hos oss, välkommen upp till oss på en kaffe och ett informellt samtal.

Vill du jobba hos oss

Välkommen upp till oss på en kaffe och ett informellt samtal. Oavsett om du har en spetskompetens inom våra områden eller är en student på väg ut i livet vill vi gärna träffas. Hos oss är den personliga relationen viktig, så låt oss prata och diskutera vad vi kan hitta på tillsammans i framtiden. Vi ser fram emot det!

Spontan ansökan

Vi söker alltid den bästa kompetensen och talangen inom våra tjänsteområden.

Just nu söker vi:

Skatteexpert specialiserad på företagsfusioner

Auktoriserad revisor

Jag har svårt att tänka mig en bättre och mer utvecklande arbetsplats än Önnheim & Olsson Revisionsbyrå när det gäller spetskompetens och engagemang.

Robert Brunell, Auktoriserad revisor/Partner Önnheim & Olsson Revisionsbyrå